logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Miksi ravintolan riisi maistuu paremmalta kuin kotona tehty? Tiedämme vastauksen!

3. Keittäminen

Riisi on aina kypsennettävä kattilassa jossa on kansi, ja mukana lusikallinen voita tai oliiviöljyä sekä suolaa.

Valkoista riisiä keitetään 15-20 minuutin ajan. Ruskea riisi vaatii huomattavasti enemmän aikaa - 45-50 minuuttia. Villiriisin kohdalla, kaikki riippuu siitä, liotimmeko sitä yön yli: jos näin on, vain 20 minuutin keittäminen riittää, ja jos ei, sinun on oltava kärsivällinen ja keitettävä sitä 45 minuuttia.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Riippumatta siitä, millaisen riisin valitsemme, kantta ei pitäisi nostaa ja tarkistaa riisin tilaa. Anna riisin keittyä rauhassa, ja parhaalta se maistuu aromaattisten mausteiden kanssa! :)

Pidättekö riisistä? Kertokaa, mikä on suosikki riisiruokanne!

Tiedätkö jonkun, joka pitää riisistä? Lähetä nämä vinkit hänelle!

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.