logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Et löydä enää suklaisempää kakkua, eikä se vaadi edes paistamista!

Suklaajälkiruoat ovat parhaita ja luultavasti monet teistä ovat kanssamme samaa mieltä! Siksi reseptit suklaakakkureseptejä, varsinkaan niitä, joita ei tarvitse paistaa, ei ole koskaan liikaa! Tämä resepti on hyvin yksinkertainen ja sitäkin suklaisempi, joka varmasti miellyttää monia!

Ainesosat:
400 g suklaakeksejä
220 g mascarpone-juustoa
1,2 dl tomusokeria
3 rkl maitoa
1,2 dl kaakaota
2,2 dl kermavaahtoa
Suklaakermaa varten:
2 dl kermavaahtoa
4 dl kaakaota
0,6 dl tomusokeria
suklaapaloja koristeluun

Kastikeeseen:
300 g kuumaa suklaata
1,8 dl kermavaahtoa

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Valmistus:
Suklaamousse - sekoita mascarpone-juusto sokerin ja maidon kanssa sekoitinta käyttäen. Lisää kaakao ja sekoita. Valmista suklaakastike: raasta suklaa, sitten sulata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma kevyesti ja lisää sulatettu ja hieman jäähtynyt suklaa kerman sekaan ja sekoita perusteellisesti. Laita lämpimään paikkaan, jotta se ei jähmettyisi.

Suklaakermaa - vatkaa kerma, lisää kaakaota ja tomusokeri. Yhdistä suklaamoussen kanssa. Seoksesta riittää kahteen paksuun kerrokseen ja yhteen ohuempaan. Aseta kerros keksejä leivinpaperille korkeareunaiselle pellille, laita ensimmäinen kerros suklaakermaa, sitten taas keksejä, suklaakermaa, keksejä sekä ohut, viimeinen kerros suklaakermaa. Lisää päälle suklaakastike ja ripottele päälle suklaapaloja ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 2 tunnin ajan.

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.