logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Kolme temppua, joiden ansiosta teet maukkaampaa pastaa kuin koskaan ennen!

Italialaiset paitsi rakastavat pastaa, mutta he myös valmistavat pastan parhaiten koko maailmassa. Italialainen kokki, Andrew Carmellini, paljasti tavan täydellisen pastan valmistukseen:

1. Älä kaada keitetyn pastan päälle kylmää vettä, sillä se vie maun.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

2. Älä kaada kastiketta pastan päälle, kun se on jo lautasella. Pastan on saatava aromaattinen maku, minkä vuoksi on parempi sekoittaa kaikki padassa keskenään ja antaa sen seistä jonkin aikaa. Kun lautasella, silloin voit vain lisätä juustoa ja tuoretta basilikaa.

3. Älä kaada vettä pois keittämisen jälkeen! Sen ansiosta annos saa makua! Keittiömestari suosittelee kaatamaan yhden keittokauhallisen sitä kastikkeen ja pastan sekaan, ja antaa kaiken hautua hetken.

Entä mitä keinoja teillä on herkulliseen valmistamiseksi? :)

Tiedätkö jonkun, joka syö pastaa? Ole hyvä ja jaa tätä tietoa hänen kanssaan :)

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.