logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Tästä lähtien laitan kiehuvien perunoiden joukkoon porkkanan! Sääli, että en tiennyt tästä aiemmin.

Monissa kodeissa perunat ovat päivällisen perusta. Valitettavasti harvat tietävät miten keittää ne niin, jotta ne eivät menettäisi arvokasta C-vitamiinipitoisuuttaan!

Perunoissa on runsaasti C-vitamiinia, A-, B1-, B2- ja B6-vitamiinia sekä kaliumia, magnesiumia ja rikkiä. Valitettavasti keittäessä menetämme monia näistä meille tärkeistä aineista.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Juuri siksi, että perunat eivät menettäisi ominaisuuksiaan, yksi porkkana olisi laitettava kattilaan. Porkkanan beetakaroteeni suojaa C-vitamiinia!

Nyt tiedät miten voit varmistaa syöväsi mahdollisimman terveelisiä perunoita :)

Tuttusi eivät todennäköisesti tiedä tästä. Laita tämä artikkeli jakoon.

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.