logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Kanapata tomaatin ja pastan kera

Oi kuinka pidämmekään pataruoista! Kana on kiistatta nopeiden ruokien kuningas lyhyen kypsymisaikansa ansiosta. Tämän lisäksi on mehukasta ja kevyehköä. Tänään suosittelemamme annos on kanaa, jossa on mukana tomaattia, sipulia, voita ja vähän viinietikkaa. Tuoreen timjamin lisäys antaa ruoalle hieman yrttimäisen maun.

Ainesosat:
1 purkki tomaattimurskaa
6-8 kanankoipea
2 isoa sipulia
1/2 desilitraa voita
suolaa, pippuria
2 ruokalusikallista viinietikkaa
tuoretta timjamia
pastaa

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Valmistus:
Sulata voi kattilassa; lisää kana ja ruskista molemmin puolin. Lisää sipulinsiivut, hienonnettu timjami, etikkaa ja tomaatit. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää haluamaasi pastaa ja keitä vielä 10-15 minuuttia, kunnes kana pehmenee ja pasta keittyy valmiiksi.

Valmistaaksesi tämän annoksen voit käyttää mitä tahansa pastaa ja timjamin sijasta basilikaa.

Kaikki tarvittavat ohjeet löydät allaolevasta videonpätkästä:

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.