logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Hän laittoi kulhon kakun päälle leikatakseen sen. Fantastinen tulos!

Kun kuvittelet kakkujen viipalointia, sinulle tulee luultavasti ensimmäisenä mieleen iso veitsi ja epäsymmetriset kolmiomaiset kakunpalat. Tällä tekniikalla on valitettavasti joitain ongelmia, kuten erisuuruiset annokset.

Kakun leikkaaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se vaikuttaa. Kappaleet ovat erisuuruisia, paloja tippuu tai ne murentuvat ja kauniista kakusta jää jäljelle vain surullinen, murskattu täytteiden sekasotku. Rachel Rayn ohjelmassa, leipuri näyttu yksinkertaisen tavan leikata kakku ammattimaisesti... kulhon avulla!

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Kun kulhon ääriviivat on merkitty kakun keskelle, leikkaa merkattua reunaa pitkin näin muodostaen pienemmän kakun varsinaisen kakun keskelle.

Seuraavaksi leikkaa ympyrä saman suuruisiin paloihin, ja kakun keskiosa on nyt helppo leikata kolmiomaisiksi paloiksi. Se on niin helppoa!

Tiesitkö tämän menetelmän? Jaa se ystäviesi kanssa :)

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.