logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Ennen kuolemaansa hän kirjoitti liikuttavan kirjeen koiransa puolesta. Koiran uudet omistajat lukivat sen kyyneleet silmissään.

Kenenkään, joka rakastaa koiria, ei tarvitse vakuutta niitä saadakseen osakseen niiden poikkeuksellista ystävällisyyttä, älykkyyttä ja empatiaa. Sen sijaan ihmisellä on ongelmia lemmikkieläinten kohtelussa...kertoakseen siitä, miten koirista tulisi pitää huolta, Beth Norman Harris kirjoitti ainutlaatuisen rukouksen koirien puolesta.

"Kohtele minua hyvin, rakas ystäväni, et löydä maailmasta ketään joka on kiitollisempi ystävyydestäsi ja avustasi kuin minä.

Älä aliarvioi minua, älä piekse minua, äläkä huuda minulle. Vaikka nostat kätesi, minä nuolen sitä joka tapauksessa. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen opettaessasi minulle uusia asioita.

Pyydän, juttele minulle usein, koska rakastan ääntäsi".

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

"Vie minut sisälle, kun ulkona on kylmä ja märkää, mutta jos sinun on oltava ulkona, olisin mieluummin siellä kanssasi kuin sisällä ilman sinua lämpimän peitteen alla. Muista, että kulhossani tulisi aina olla raikasta vettä. En voi myöskään kärsiä nälästä, koska minulla on oltava voimia puolustaa itseäni, jos tarpeen. "

"Ja jos joskus sairastun, älä jätä minua. Auta minut rauhallisesti ja kivuttomasti siirtymään tuonpuoleiseen. Pyydän, että voisin viettää elämäni viimeiset hetket minulle turvallisimmassa paikassa - sinun syleilyssäsi."

Kannattaa jakaa tämä viesti kaikille niille, jotka rakastavat koiria!

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.