logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Vain hetki riittää valmistaaksesi oman kotitekoisen ketsuppisi, joka on halvempaa ja ennen kaikkea ilman lisäaineita!

Yhä useammin tiedostaen tuomme kotiimme tuotteita, ja etikettejä lukiessamme kiinnitämme huomion lisäaineisiin, joita ruokateollisuudessa tällä hetkellä riittää. On suositeltavaa käyttää hieman aikaa valmistaaksesi itse ne tuotteet, joita käytät usein tietäen, että niiden koostumus jättää paljon toivomisen varaa. Tämä resepti näyttää kuinka ketsuppi valmistetaan ilman keinotekoisia lisäaineita ja samalla säästät myös rahaa!

Ainesosat:
200 g tomaattimurskaa
1 kukkurallinen lusikka ruskeaa sokeria
3 rkl etikkaa
1,2 dl vettä
puolikas pieni sipuli
1/2 tl sinappia
1/4 tl jauhettua mausteneilikkaa
1/4 teelusikallista kanelijauhetta
1/4 tl suolaa

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Valmistus:
Kuori sipuli ja leikkaa se puoliksi.

Kaada ruskea sokeri lasiin ja kaada mukaan lämmin vesi.

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.