logo Jaa asia jolla on merkitystä!

Suurenmoinen keino jonka ansiosta avokadot kypsyvät 10:ssä minuutissa! Kuinka emme tulleet aikaisemmin ajatelleeksi tätä?

Kuinka monta kertaa onkaan käynyt niin että emme ole olleet tyytyväisiä avokadoon, koska hedelmä oli liian kova ja raaka? Näin tuntuu käyvän yhdeksänä kertana kymmenestä...onneksi voit auttaa itseäsi! :)

Alla esittelemme kaksi tapaa:

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se. Jaa Facebookissa

Jos sinulla ei ole kiire, jätä koskematon avokado omenien keskelle yön yli. Seuraavana päivänä avokado on täysin kypsä.

Mutta jos meillä ei ole niin paljoa aikaa, on toinenkin tapa. Se on yksinkertainen:

- Aseta uuni 100 asteeseen
- kääri avokado alumiinifolioon ja aseta uunivuokaan
- laita vuoka 10 minuutiksi uuniin
- ota avokado, poista folio ja aseta hedelmä jääkaappiin (jos keittiö ei ole liian lämmin, voit myös jättää sen yksinkertaisesti keittiön pöydälle, kunnes se jäähtyy).

Ja sitten vain valmistaudumme herkullisen aterian kokkaamiseen kypsällä avokadolla! :)

Jos tiedät jonkun joka rakastaa avokadoa, jaa nämä keino hänen kanssaan! :)

Jaettu nyt

× Tykkää sivustamme jaatama.fi Facebookissa. Pidin siitä jo.